2022-05-01 08:08:50• hírek • Hirado.hu

Elkésett az esküvőről a részeg vőlegény, rokonához ment hozzá a menyasszony

Már az esküvő előtt túlzásba vitte a mulatozást egy leendő férj Indiában, a könnyelműsködésére végül csúnyán ráfizetett. Mivel berúgott és nem ért időben az oltár elé, a menyasszony az egyik rokonához ment feleségül.

Bizarr fordulattal ért véget egy esküvő Indiában. A vőlegény az előkészületek helyett inkább szórakozni ment a barátaival, majd a menyegzőre négy óra késéssel érkezett meg és olyannyira ittas volt, hogy a menyasszony apja végül nem egyezett bele a nászba.

A szertartás délután 4 órakor kezdődött volna, az ara és családja pedig egyre türelmetlenebbül várta lánya jegyesét, aki csak este 8 órakor ért a templomba egy csapat részeg férfi kíséretében. A kótyagos csoport nemsokára a vendégekkel is kötözködni kezdett, így aztán a menyasszony apja megtiltotta, hogy a lánya hozzámenjen a részeg vőlegényhez.

Mivel azonban az esküvőt nem akarta elhalasztani, az apa gyorsan kitalált egy vészmegoldást – a rokonok között gyorsan megtalálta a férjjelöltet.

„Sajnálatos módon a vőlegény inkább a mulatozással volt elfoglalva és elkésett, ezért a lányomat az egyik rokonomhoz adtam férjhez. Miután konzultáltunk, biztossá vált, hogy ő lesz a beugró. Remek döntésnek bizonyult” – közölte határozottan az apa.

Ami pedig az arát illeti, nagyon hálás, hogy nem az eredeti tervek szerint folytatódott a szertartás.

Jó, hogy az esküvő előtt kiderült, hogy egy alkoholista. Táncolt, miközben én órákig álltam az oltár előtt az esküvői koszorúval. Csalódott voltam a történtek miatt, legszívesebben lemondtam volna az egészet, de apám jól kezelte a helyzetet. Most már hihetetlenül boldog vagyok a férjemmel” – mondta az újdonsült feleség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: